CASATORIT.ro
Vanzare rochii de mireasa
   
home despre noi poze miresici cum comand articole utile machiaj contact
COLECTII
 
 
 
 
 
  poze miresici
 
 
 
  bandnunta.ro
 
Cum alegem verighetele


S-a terminat nunta. Gata cu petrecerea, ai dansat, te-ai distrat, ai fost furata si recuperata, buchetul de mireasa l-ai aruncat, rochia alba o sa-si gaseasca loc in valiza veche de pe sifonier, voalul la fel, pantofii poate o sa-i mai porti… Sunt insa trei lucruri care iti raman si dupa nunta: sotul, pozele si verigheta.

Despre sot nu e treaba noastra sa sfatuim pe nimeni, ca de regula, la noi ajungi dupa ce te-ai convins ca el e alesul. A
m citit undeva ca la un popor din Noua Guinee exista obiceiul ca tinerii sa le ofere logodnicelor un deget provenit de la rivalul lor. Iar acestea, in semn de afectiune, il purtau agatat la gat.
Parca mai bine e cu verigheta! Cel putin asta nu e perisabila si o poti asorta cu celelalte bijuterii. La alegerea verighetei, incearca sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

1. Alege un model de verigheta care ti se potriveste. Nu opta pentru ceva foarte sofisticat, pentru ca n-o vei purta doar la petreceri si s-ar putea ca la un moment dat sa iti para rau ca ai ales un model prea fistichiu pentru a fi purtat toata ziua.

2. Tine cont si de parerea sotului tau. S-ar putea ca el sa nu fie tocmai incantat de minunata bijuterie batuta in diamante pe care va trebui s-o poarte zi de zi.

3. Daca iti place sa porti bijuterii din argint, poti opta pentru verighete din aur alb, sau pentru combinatii de aur alb si aur galben, care au avantajul ca se potrivesc cu orice alte bijuterii si in plus, sunt si foarte elegante.

4. Ia-ti masura cu mare atentie. Nu vrei sa ai tot timpul grija sa nu-ti alunece verigheta de pe deget. In plus, s-ar putea ca sotul sa nu se multumeasca cu explicatia “mi-a alunecat, draga, de pe deget, si am pierdut-o”. Nici prea mica nu e bine sa fie, ca o fi ea “pentru toata viata, la bine si la rau”, dar e de buna voie, nu de nevoie.

5. Dati verighetele la inscriptionat inainte de nunta. Daca amanati, s-ar putea sa n-o mai faceti niciodata si e pacat. Imi amintesc, in copilarie, cel mai fascinant lucru la parintii mei mi se pareau verighetele: de fapt imi placeau pentru ca purtau numele lor, scrise frumos in interior. Nu-mi venea sa cred ca se gandise cineva sa faca doua inele cu nume si pe care sa le cumpere exact parintii mei… Copiii cred in coincidente!
karena.ro sursa: www.karena.ro